Silverpartner
Silverpartner

Täby nyheter

Leif
Leif Nyrèn
VD
Tel 0708-69 35 31
Mobil 0708-69 35 31

Om vårt företag

Täby Nyheter är en gratis hushållsdistribuerad lokaltidning som varje lördag-söndag delas ut till alla hushåll i Täby kommun. Tidningen finns också i tidningsställ i butiker, gallerior och på caféer i området. Den totala upplagan är 28 000 exemplar.
Tidningen har ett tydligt fokus på lokala nyheter. Redaktionen bevakar Täbys politiker och tjänstemän, har koll på människor, trender och snackisar i kommunen och publicerar lokala insändare varje vecka. På webben och i din mobil finns vi som tabynyheter.se. Här hittar du lokala nyheter varje dag.
Täby Nyheter är en del av DirektPress-gruppen som ger ut 40 lokala gratistidningar i Sverige med en samlad upplaga på över 1,2 miljoner exemplar. I Stockholmsområdet har DirektPress 29 tidningar med en samlad upplaga på 850 000 exemplar.
På Stockholmdirekt.se samlar DirektPress lokala nyheter från alla sin redaktioner i Stockholmsområdet. Täby Nyheter digitalt är en av de titlar som expanderat mest den senaste tiden och läses just nu av mer än 300 000 besökare i månaden.